Személyi edző árak – Mutatjuk az infókat!

A személyi edzők árai változóak és függnek több tényezőtől is, mint például a régiótól, a településtől, a személyi edző képzettségétől és hírnevétől. Általánosságban elmondható, hogy a személyi edzők általános díja 3.000 – 6.500 Ft/alkalom. Ha speciális edzésre vagy versenyfelkészítésre van szükségünk, akkor ez az ár a 7.800 – 9.100 Ft-ot is elérheti. Az árak változásai annak függvényében, milyen típusú személyi edzésen szeretnénk részt venni.

Ha az átlagos árakat nézzük, akkor azt tudjuk mondani, hogy kisebb településeken már 2.600-5.200 Ft/óra közötti a személyi edzők költsége. Általában ugyanakkor ezek a szakemberek az általános edzésterveket részesítik előnyben, ugyanis sokszor nincs olyan terem, ahol megfelelő eszközpark állnak az edző rendelkezésére a specifikusabb edzéstípusok megtartására (jumping, kangoo, TRX, stb.) Megyeszékhelyen és a fővárosban ezzel szemben már sokkal magasabb árakkal is találkozhatunk. Ott inkább a 3.900-6.500 Ft/óra az általános egyéni edzés díj.

Személyi edző árak

A személyi edző árak mellett további költségek is felmerülhetnek, mint például az utazási költségek, ha az edzőhöz kell utaznunk, vagy az eszközök költsége, ha az edző speciális eszközöket használ az edzés során.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük