Air fryer kiegészítők 18 cm – Akár egy varázsdoboz

Fedezd fel az air fryer kiegészítők varázslatos világát (18 cm-es fritőzhöz)!

Az air fryer, azaz forrólevegős fritőz berobbant a konyhákba, és nem csoda: olajmentesen, gyorsan és ropogósra varázsolja kedvenc ételeinket. De tudtad, hogy a 18 cm-es fritőzödhöz kapható kiegészítőkkel még tovább bővítheted a varázslatot?

Ebben a cikkben betekintést nyerhetsz a kiegészítők varázslatos birodalmába, és tippeket adunk a használatukhoz, hogy igazi mesterszakáccsá válhass!

Varázspálca a kézben: sütőpapír

A sütőpapír elengedhetetlen a kosár tisztán tartásához és az étel letapadásának megakadályozásához. A 18 cm-es fritőzhöz perforált sütőpapírt varázsolj elő, hogy a forró levegő akadálytalanul áramolhasson.

Szilikon formák: muffinok és szuperhősök birodalma

Muffinok, cupcake-ek, quiche-ek, pizzák, sőt sütemények is varázsolhatók a szilikon formák segítségével. A hőálló és rugalmas szilikonból készült formákból könnyedén kiveheted a remekműveidet.

Fém grillrács: a ropogós ízek titka

Húsok, halak és zöldségek grillezéséhez a fém grillrács a tökéletes varázseszköz. A felemelhető rács biztosítja az egyenletes sütést, így minden falat tökéletesen ropogós lesz.

Szilikon tepsi: apró falatok varázslata

Csirkeszárnyak, nuggets-ek, zöldségfalatok – a szilikon tepsiben varázslatos gyorsasággal sülnek meg ezek az apró finomságok. A rugalmas tepsi könnyedén kiüríthető, így a mos